Измаил » Новости » 2024 » Сентябрь » 27

Країна - терорист росія вночі атакувала Ізмаїл дронами. Є загиблі

27 Сентября 2024 175 5.0 Admin

Країна - терорист росія вночі атакувала Ізмаїл дронами. Є загиблі В Ізмаїлі внаслідок атаки є загиблі та постраждалі. В ніч на 27 вересня Ізмаїл знов зазнав атаки ворожих шахедів. За попередніми даними є влучання в житлову будівлю. Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко зранку нагадав телефони та адреси, за якими слід звертатися постраждалим.

«Шановні мешканці міста Ізмаїл!

У разі пошкодження/руйнування житла внаслідок збройної агресії російської федерації проти України в м.Ізмаїл, для надання інформації з метою вжиття подальших заходів необхідно звернутись до чергових спеціалістів Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради з 8:00 до 20:00 без вихідних за телефонами: (04841) 7-52-21, (098) 831 36 63», – написав Андрій Абрамченко.

«На жаль, внаслідок атаки загинуло троє людей: дві жінки 1934 та 1955 років народження та 73-літній чоловік. Постраждало 11 людей, серед яких одна дитина», – написав начальник ОВА.


За його словами, пошкоджені приватні та багатоквартирні будинки, надвірні споруди, будівлі, автівки. Внаслідок атаки спалахнуло декілька пожеж, які оперативно ліквідували вогнеборці. Правоохоронці фіксують наслідки терористичного акту росіян. Людям надається вся необхідна допомога.

Новости по теме:

Комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]