Измаил » Новости » 2024 » Июль » 14

В Ізмаїлі відкриють новий торговельний центр з підземним паркінгом

14 Июля 2024 263 0.0 Admin

В Ізмаїлі відкриють новий торговельний центр з підземним паркінгом В історичному центрі Ізмаїла готується до відкриття професійний двоповерховий торговельний центр Pokrovsky. Про це повідомляє компанія UTG, яка виступає розробником концепції та ексклюзивним брокером нового об’єкту.

ТЦ відкриється біля центрального ринку до кінця поточного року. Pokrovsky має підземний паркінг на 78 машиномісць, а його загальна площа – 5 300 м кв.

У компанії переконані, що розташування біля головного за відвідуваністю об’єкта в місті – Ізмаїльського центрального ринку та зручна транспортна доступність, а також відкриття магазинів, які вперше будуть представлені в Ізмаїлі, гарантують ТЦ Pokrovsky високу відвідуваність та цільові покупки.

У рамках розробленої концепції, в торговельному центрі з’являться наступні популярні оператори: супермаркет «Таврія В», дрогері (тип магазинів-дискаунтерів у форматі самообслуговування), аптека, ювелірний магазин, а також нові для міста магазини та універмаги одягу та взуття українських і міжнародних брендів, магазини косметики, електроніки та інші.

Новости по теме:

Комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]