Измаил » Новости » 2024 » Октябрь » 2

Через ворожу атаку у пункті пропуску «Орлівка» тимчасово призупинені пропускні операції

02 Октября 2024 41 5.0 Admin

Через ворожу атаку у пункті пропуску «Орлівка» тимчасово призупинені пропускні операції В ніч на 2 жовтня 2024 року війська рф обстріляли Ізмаїльський район дронами-камікадзе, в результаті чого пошкоджена інфраструктура на території поромного комплексу «Орлівка».

Про наслідки атаки розповів начальник Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев, передає видання «Південь сьогодні».



Постраждали дві особи. Водії вантажівок: чоловік 1980 р.н. з осколочним пораненням правого плеча та грудної клітини, а також громадянин Турції 1984 р.н. з опіками обличчя та голови були терміново доставлені до Ренійськоі центральної лікарні, де їм була надана відповідна медична допомога.

Зафіксовані влучання, в результаті чого відбулися пошкодження складу «Поромного комплексу Орлівка», а також автомобілей на території поромної переправи: згоріли п’ять великовантажних автомобілів з причепами і два причепи; пошкоджене адміністративне приміщення паромної переправи: розбиті вікна то скління дверей, пошкоджене асфальтне покриття та узбіччя дороги, яка веде на поромну переправу.

Про відновлення пропускних операцій в пункті пропуску «Орлівка» буде повідомлено додатково.

Новости по теме:

Комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]