Измаил » Новости » 2024 » Октябрь » 2

В Ізмаїлі на вихідних волонтери провели пільгову стерилізацію 200-х тварин

02 Октября 2024 51 5.0 Admin

В Ізмаїлі на вихідних волонтери провели пільгову стерилізацію 200-х тварин

В Ізмаїлі в минулі вихідні та протягом першої половини понеділка проводилась пільгова стерилізація тварин, яку раніше анонсували зооволонтери. Про це на сторінці ZooIzmail розповіла активістка Олена Карнішина, передає видання «Південь сьогодні».

За два з половиною дні ветеринар Наталія Притула з чоловіком Олександром стерилізували більш ніж 200 тварин. Працювали з ранку до пізнього вечора.

«Це неймовірна праця, лікарі дуже втомилися, і ми теж. Добре, що хоч погода на вихідних була гарною, тільки в понеділок трохи дощило», – зазначила Олена.


За її словами, ця стерилізація не тільки попередить появу небажаних тварин, але й врятувала життя кількох з тих,хто потрапив на операційний стіл.

Операція проводилися у спеціально обладнаному автобусі.

Олена також висловила подяку усім, хто привіз на стерилізацію не тільки своїх, але й безхатніх тварин. Так подружня пара відловила цілих п’ять кішок і оплатила їхні операції. Ще один хлопець привіз вуличну кішку, «бо більше не міг дивитися, як собаки розривають її кошенят».

Близько 25 собак простерилізували завдяки допомозі з Великобританії, а також за кошти від попередніх зборів. Це безхатні тварини, їм вдягли червоні кліпси. І ще собаки, господарі яких не мали змогу оплатити операцію.

Багато тварин волонтерм довелося самим привозити на стерилізацію та відвозити назад, адже їхні господарі за станом здоров’я не могли цього зробити самі.

Волонтери сподіваються, що співробітництво з Наталією та Олександром буде продовжено, і навесні лікарі знов приїдуть до міста.
 

Всіх, хто бажає простерилізувати своїх улюбленців, Олена просить звертитися за номером 0964554883.


Новости по теме:

Комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]