Измаил » Новости » 2024 » Апрель » 3

Як повернути туристів у Вилкове? В Ізмаїльській РВА розглядають відродження “української Венеції”

03 Апреля 2024 104 5.0 Admin

Як повернути туристів у Вилкове? В Ізмаїльській РВА розглядають відродження “української Венеції” Вчора, 2 квітня, до міста Вилкове приїхав керівник Ізмаїльської районної адміністрації Родіон Абашев, з метою обговорити з місцевими підприємцями розвиток туристичної сфери міста. Це дозволить залучити інвесторів, сприятиме розвитку громади та значно збільшить надходження до бюджету. Про це повідомили у пресслужбі Ізмаїльської РДА.

Так, в рамках розвитку туризму у місті планується встановити креативні фотозони, облаштувати місця для відпочинку мешканців та гостей міста, надрукувати путівники по місту з фотографіями закладів громадського харчування та їх координатами, а також виготовити сувенірну продукцію, яку гості зможуть купляти на пам’ять.

Крім того, підприємцям, які володіють закладами громадського харчування, запропонували ввести в меню особливі страви, які стануть візитівкою міста. 

Також розглядається питання щодо можливості відновлення водних туристичних маршрутів по річці Дунай в межах міста Вилкове з урахуванням безпекової ситуації.

На завершення зустрічі Родіон Абашев зауважив, що для досягнення успіху в туристичному напрямку необхідна організована інфраструктура. Для цього слід об’єднати всі зусилля місцевої влади та місцевих підприємців, а також створити максимально привабливі умови для зацікавлення туристів.

Новости по теме:

Комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]