Измаил » Новости » 2024 » Июль » 14

Наступного року в Одесі відкриють Superhumans Center з безоплатного протезування та відновлення захисників і цивільних

14 Июля 2024 346 5.0 Admin

Наступного року в Одесі відкриють Superhumans Center з безоплатного протезування та відновлення захисників і цивільних В 2025 році в Одесі відкриється Superhumans Center. У Центрі ветерани та цивільні з півдня України одержать доступ до безкоштовного протезування, реабілітації, психологічного відновлення.

Про це повідомив один із засновників Superhumans Center та співвласник порту «TIS» Андрій Ставніцер.

«Люди з Херсона, Миколаєва, Запоріжжя, одесити, які повернулися додому після поранення, зможуть з комфортом, доволі близько від дому, разом з родиною одержати в Superhumans найякісніші наші послуги», – розповів Андрій Ставніцер.


Він зазначив, що це стало можливо завдяки Міністерству охорони здоров’я України, сприяння Першої Леді України Олени Зеленської, а також співробітництву Центра з Міністерством охорони здоров’я Франції та урядовим агентством Expertise France.

Expertise France профінансує запуск одеського Superhumans – меморандум про це було підписано 12 червня на Конференції з відновлення України у Берліні у присутності Олени Зеленської та міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка.

Андрій Ставніцер повідомив, що Superhumans діятиме на території Одеського медичного університету. Лабораторію протезів, зали для фізичної реабілітації, кабінети психологів розташують на 4000 кв м.
 

«Головне – Superhumans виконує свою обіцянку йти за пацієнтом, а не змушувати пацієнта йти до нас. Родині доволі проблематично їхати у Львів на декілька тижнів або навіть місяців. А наші психологи точно знають, що пацієнт, якого підтримують рідні, краще відновлюється», – зазначає Андрій Ставніцер.
Він також підкреслив, що не менш важлива задача Superhumans після того, як людину поставлять на ноги – знову інтегрувати її або його в суспільство, на роботу, у соціум.

«В Одесі я знаю безліч бізнесів, які будуть готові адаптуватися до більшої ексклюзивності та визнають за честь брати на роботу ветеранів», – прокоментував бізнесмен та співзасновник Центру.

Студенти медуніверситета зможуть проходити стажування у Центрі. Таким чином Україна одержить більше дефіцитних спеціалістів. Андрій Ставніцер повідомив, що вже у вересні розпочнуться тренінги для мультидисциплінарної команди та підготовка до запуску. Повноцінно розпочати роботу планують на початку 2025 року.

Новости по теме:

Комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]