Измаил » Новости » 2024 » Июль » 20

Стала відома причина затримання мера Білгорода-Дністровського

20 Июля 2024 258 5.0 Admin

Стала відома причина затримання мера Білгорода-Дністровського Стали відомі подробиці вчорашнього затримання мера Білгорода-Дністровського Віталія Граждана. Як з’ясувалося, його підозрюють у «віджимі» бази відпочинку та організації нападу на її співвласницю. Про це повідомили журналісти УНІАН.

Як виявилося, меру інкримінують ч. 3 ст. 27 ч. 4 ст. 189 Кримінального Кодексу України – організацію нападу на людину та вимагання передачі права на майно з погрозою насильства, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану.

«Йдеться про «віджим» бази відпочинку на узбережжі Чорного моря. Наразі керівництво обласної прокуратури вже повідомили голові міськради вже повідомлено про підозру», – розповіли у пресслужбі.

За даними слідства, міський голова, спільно з підконтрольними йому особами, організував напад на співвласницю бази відпочинку у відомому курортному селищі Сергіївка Білгород-Дністровського району.

«Тобто, він організував напад на підприємницю, щоб та переписала на підконтрольну особу частину своєї частки на цю базу», – сказав представник прокуратури.
За його словами, під час нападу зловмисники під загрозою застосування насильства стосовно жінки та її близьких родичів вимагали передати їм 50% корпоративних прав на об’єкт. За даними прокуратури, правоохоронці припинили злочин. Зараз встановлюється повне коло його учасників. Вирішується питання про обрання Граждану запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


У пресслужбі додали, що заходи з викриття злочину здійснювалися прокурорами спільно з поліцією та СБУ.

Новости по теме:

Комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]