Измаил » Новости » 2022 » Декабрь » 29

Тренди сучасної турецької постільної білизни

29 Декабря 2022 448 5.0 Admin

Тренди сучасної турецької постільної білизни

Давно  доведено, що емоційний стан людини- це першоджерело гарного самопочуття, тому гарний домашній текстиль це не просто красивий простір навколо, це емоційний комфорт та задоволення. Тому турецькі бренди приділяють велику увагу зовнішньому вигляду постільної білизни. 

Можна з впевненістю сказати, що турецька постільна білизна користується великим попитом, який з часом, тільки збільшується. Це обумовлено, в першу чергу, зовнішнім виглядом, який завжди відповідає сучасним вимогам по облаштуванню затишної та комфортної спальної кімнати.

Здебільшого виробники Туреччини виготовляють постіль з натуральної високоякісної сировини бавовника, яка дозволяє виробляти комфортну та безпечну постільну білизну. Але останнім часом, все більше збільшується запит на якісні синтетичні добавки, такі як поліестер. Вони дозволяють підтримувати комплекти постілі в ідеальному стані без зайвих зусиль і коштують, в середньому, на 20-30 відсотків дешевше натуральних аналогів. Також добавки синтетичних волокон, як це не дивно, зменшують навантаження на довкілля. Тому що вивільняють території, які використовуються під посіви бавовни, для переведення їх в природний стан.

Різниця між виробниками турецької постілі

Всі бренди родом з Туреччини, мають свою історію, декотрі мають давню історію виробництва, свої традиції та винятковий стиль. Декотрі, з’явилися зовсім недавно, але їх перевага в сучасному обладнанні, яке відповідає останньому слову техніки, та екологічним нормам.

Самий впізнаваний в Україні турецький бренд- ТАС, він входить до турецького концерну Zorlu. Це торгова марка, яка користується повагою в більш ніж 20 країн світу, не рахуючи самої Туреччини. Він виробляє комплекти зі звичайного сатину, сатину делюкс з підвищеною щільністю, жакарду, страйп сатину а також з ранфорсу. Вони стали першовідкривачами постільної білизни, яка світиться вночі. Цікава серія, яка сподобається як дітям так і дорослим. 

Valeron це преміальна торгова марка турецького концерну Zorlu, вона відрізняється виготовленням елітного сегменту постільної білизни з преміум-сатину. Це виключно египетська довговолокниста бавовна, яка має властивості, дуже схожі на шовкову поверхню. Тоненька, але дуже міцна, переливається на світлі, та має просто фантастичний вигляд.

Бренд Dantela Vita спеціалізується на постільній білизні в техніці 3Д, з вишивкою та кружевом. Він теж відноситься до елітної групи.

Clasy це торгова марка від текстильного концерну з одноіменною назвою. Він відрізняється демократичними цінами, широким асортиментом продукції та гарною якістю. Тут ви зможете знайти комплекти з натурального ранфорсу з досить високою щільністю 130гр/м2, сатинові комплекти, та ексклюзивні однотонні моделі з мереживом.

Марки Zeron, Loran, Lorine, також родом із Турції, вони виготовляють постільну білизну двоспального розміру, а не тільки  євро. Це рідкісний випадок, тому що це не звичний розмір для турецьких виробників.

Якісні характеристики постільної білизни з Туреччини

Турецькі комплекти мають досить високу щільність, що дозволяє їх використовувати без втрати якостей довгий час. Один комплект може слугувати 3-5 років, що обумовлює його ціну. Для виробництва постільної білизни високої якості, потрібно сучасне обладнання та високопрофесійний персонал, а також якісні тканини. Тому ціни на турецьку постільну білизну відповідають середньоєвропейському рівню. Але є й винятки, це комплекти зі змішаним кількісним складом сировини. На зовнішньому вигляді та при дотику, такі комплекти важко відрізнити від 100% бавовни, а ціна значно нижча.   


Новости по теме:

Комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]