|
Де замовити якісний щебінь для дренажної системи?
|
|
| hoseamatthews | Дата: Понедельник, начало недельки, Сегодня, 11:03 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 1
|
|
Новорожденный
Награды: 0
Статус: Вышел в реал
| Вітаю! Облаштовую дренажну систему на ділянці, тож потрібен щебінь різних фракцій. Порадьте, будь ласка, перевіреного постачальника. Для мене важливо, щоб на сайті був детальний опис матеріалу (щоб легко підібрати потрібну фракцію), а головне — щоб швидко доставили і не підвели з об'ємом. Поділіться посиланнями, де замовляли ви!
|
|
| |
| tommyvercetti | Дата: Понедельник, начало недельки, Сегодня, 11:06 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 2
|
|
Новорожденный
Награды: 0
Статус: Вышел в реал
| Для облаштування дренажної системи на ділянці потрібен був камінь різних фракцій. Знайшов цей сайт через рекламу на YouTube, і цікавість взяла верх. Опис продукції виявився настільки докладним, що я відразу зрозумів, що мені потрібно. Я https://kievstroy.org/ua/schebin/ купив без жодних сумнівів. Привезли все швидко, розвантажили без проблем. Залишився дуже задоволеним, бо в Україні важливо мати перевіреного постачальника, який не підведе з об'ємом. Усе виконано на совість, дякую компанії.
|
|
| |