[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де замовити якісний щебінь для дренажної системи?
hoseamatthewsДата: Понедельник, начало недельки, Сегодня, 11:03 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 1
Новорожденный
Награды: 0
Статус: Вышел в реал
Вітаю! Облаштовую дренажну систему на ділянці, тож потрібен щебінь різних фракцій. Порадьте, будь ласка, перевіреного постачальника. Для мене важливо, щоб на сайті був детальний опис матеріалу (щоб легко підібрати потрібну фракцію), а головне — щоб швидко доставили і не підвели з об'ємом. Поділіться посиланнями, де замовляли ви!
[ (AZ) ]

tommyvercettiДата: Понедельник, начало недельки, Сегодня, 11:06 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 2
Новорожденный
Награды: 0
Статус: Вышел в реал
Для облаштування дренажної системи на ділянці потрібен був камінь різних фракцій. Знайшов цей сайт через рекламу на YouTube, і цікавість взяла верх. Опис продукції виявився настільки докладним, що я відразу зрозумів, що мені потрібно. Я https://kievstroy.org/ua/schebin/ купив без жодних сумнівів. Привезли все швидко, розвантажили без проблем. Залишився дуже задоволеним, бо в Україні важливо мати перевіреного постачальника, який не підведе з об'ємом. Усе виконано на совість, дякую компанії.
[ (AZ) ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: