|
Godzyki — ділимося досвідом покупок і гарними цінами
|
|
| алефтина | Дата: Пятница, конец рабочей недели, 28 Августа 2026, 13:37 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 1
|
 Местный житель
Награды: 0
Статус: Вышел в реал
| Хто зараз стежить за цінами на комбучу? Хочу спробувати Godzyki, але не можу зрозуміти, чи ціна відповідає середньому рівню по ринку. Поруч бачу Kombucha Life та інші українські марки, плюс у кав'ярнях ці напої взагалі можуть коштувати зовсім по-різному. Може, хтось підкаже, як ви взагалі оцінюєте співвідношення ціна/об'єм/смак?
|
|
| |
| сарра | Дата: Пятница, конец рабочей недели, 28 Августа 2026, 13:41 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 2
|
 Свой человек
| Я б точно не порівнював магазинну пляшку з комбучею в кав'ярні. Там у ціну ще купа всього закладається. Для мене нормальніше дивитися ціну за однаковий об'єм і вже потім порівнювати склад та смак.
|
|
| |
| зебрус | Дата: Пятница, конец рабочей недели, 28 Августа 2026, 13:43 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 3
|
 Свой человек
| Саме так. Іноді дорожча пляшка просто більше за об'ємом. А ще я дивлюся, чи це концентрований смак, чи дуже легкий. Бо якщо напій п'єш із задоволенням, невелика різниця в ціні для мене вже не критична.
|
|
| |
| авокадо | Дата: Пятница, конец рабочей недели, 28 Августа 2026, 13:44 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 4
|
 Посвященный Измаил-Online
| Я б тут ще не забував про сам формат виробництва. У Godzyki, наскільки можна зрозуміти з доступної інформації про бренд, є своя історія та команда, і серед згадок фігурує Тамара Ольховик як власниця. Але ціна все одно повинна оцінюватися через сам продукт, а не через історію людини за брендом. Якщо хочеш реально порівняти, візьми Godzyki, Kombucha Life та ще одну українську марку приблизно однакового об'єму. Подивись не тільки на ціну, а й на склад, смаковий профіль та власне враження після всієї пляшки. Бо буває, що напій дешевший, але ти його допиваєш через силу — і тоді економія досить умовна.
|
|
| |