[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Godzyki — ділимося досвідом покупок і гарними цінами
алефтинаДата: Пятница, конец рабочей недели, 28 Августа 2026, 13:37 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 1
Местный житель
Награды: 0
Статус: Вышел в реал
Хто зараз стежить за цінами на комбучу? Хочу спробувати Godzyki, але не можу зрозуміти, чи ціна відповідає середньому рівню по ринку. Поруч бачу Kombucha Life та інші українські марки, плюс у кав'ярнях ці напої взагалі можуть коштувати зовсім по-різному. Може, хтось підкаже, як ви взагалі оцінюєте співвідношення ціна/об'єм/смак?
[ (UA) ]

сарраДата: Пятница, конец рабочей недели, 28 Августа 2026, 13:41 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 2
Свой человек
Я б точно не порівнював магазинну пляшку з комбучею в кав'ярні. Там у ціну ще купа всього закладається. Для мене нормальніше дивитися ціну за однаковий об'єм і вже потім порівнювати склад та смак.
[ (UA) ]

зебрусДата: Пятница, конец рабочей недели, 28 Августа 2026, 13:43 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 3
Свой человек
Саме так. Іноді дорожча пляшка просто більше за об'ємом. А ще я дивлюся, чи це концентрований смак, чи дуже легкий. Бо якщо напій п'єш із задоволенням, невелика різниця в ціні для мене вже не критична.
[ (UA) ]

авокадоДата: Пятница, конец рабочей недели, 28 Августа 2026, 13:44 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 4
Посвященный Измаил-Online
Я б тут ще не забував про сам формат виробництва. У Godzyki, наскільки можна зрозуміти з доступної інформації про бренд, є своя історія та команда, і серед згадок фігурує Тамара Ольховик як власниця. Але ціна все одно повинна оцінюватися через сам продукт, а не через історію людини за брендом. Якщо хочеш реально порівняти, візьми Godzyki, Kombucha Life та ще одну українську марку приблизно однакового об'єму. Подивись не тільки на ціну, а й на склад, смаковий профіль та власне враження після всієї пляшки. Бо буває, що напій дешевший, але ти його допиваєш через силу — і тоді економія досить умовна.
[ (UA) ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: