LanaNosova | Дата: Суббота, выходной, 09 Октября 2021, 18:01 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 1
|
Местный житель
Награды: 0
Статус: Вышел в реал
| Здравствуйте, сегодня хочу поделится с вамиотличным магазином интим-товаром https://self-lover.store/ru/dlya-nee/. Мне кажется в каждой паре приходит тот момент, когда хочется разнообразить вашу сексуальную жизнь. Поэтому нужно срочно идти в онлайн магазин и заказывать товары для девушки и доставлять ей удовольствие. Если вас это заинтриговало, тогда переходите по ссылке выше и делайте свой выбор.
|
|
| |
niksa | Дата: Понедельник, начало недельки, 18 Ноября 2024, 15:02 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 2
|
Местный житель
Награды: 0
Статус: Вышел в реал
| Я давно шукала спосіб додати нових емоцій у своє інтимне життя, і знайома порадила звернути увагу на секс-шопи. Серед безлічі товарів мене зацікавив спрей для мінету, який я знайшла в магазині TALLA. Він не лише полегшує процес, а й дарує абсолютно нові відчуття. Вибір ароматів вражає, тож можна підібрати той, що подобається найбільше. Придбати спрей було легко: швидка доставка та конфіденційна упаковка – це величезний плюс. Ми з партнером залишились у захваті, адже інтимні моменти стали набагато яскравішими. Раджу спробувати всім, хто хоче урізноманітнити своє сексуальне життя. TALLA – справжній помічник для тих, хто прагне чогось нового і приємного.
|
|
| |