потрібна порада
|
|
bodnar12345678 | Дата: Пятница, конец рабочей недели, 21 Декабря 2018, 18:13 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 1
|
Новорожденный
Награды: 0
Статус: Вышел в реал
| Доброго дня! Їду у відрядження до Одеси, треба буде багато пересуватись по місту, а я в Одесі вперше буду. Підкажіть таксі дешеве, щоб я не розорився)
|
|
| |
ka5801217 | Дата: Пятница, конец рабочей недели, 21 Декабря 2018, 18:15 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 2
|
Новорожденный
| Готуйтеся розоритися!))) Таксі в Одесі не дешеве. Якщо Вам багато пересуватися треба, то краще приїжджати на своєму авто.
|
|
| |
kgodjaeva1 | Дата: Суббота, выходной, 22 Декабря 2018, 18:17 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 3
|
Новорожденный
| Не слухайте, нічого подібного немає. Є, звичайно, дорогі служби з автівками крутого класу. А є й такі, де приїде роздовбане корито з водієм хамлом, а грошей візьме як за гелікоптер) Але є в Одесі дешеве таксі з нормальним сервісом https://taxi838.ua/odessa/ua/ Я користуюся ним вже давно, і мене все влаштовує. Якщо Ви не знаєте міста, водії Вам все підкажуть і не будуть возити Вас по колу, щоб більше грошей зідрати.
|
|
| |