Listochek | Дата: Пятница, конец рабочей недели, 26 Февраля 2021, 10:27 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 1
|
Посвященный Измаил-Online
Награды: 1
Статус: Вышел в реал
| Не думала, що так важко буде знайти інтернет магазин, який пропонує обрати та купити нижню білизну від Victoria’s Secret. Прошу відписатися та проконсультувати мене, одразу силками поділитися, куди треба заглянути найближчого часу?
|
|
| |
Rolina | Дата: Пятница, конец рабочей недели, 26 Февраля 2021, 11:07 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 2
|
В доску свой
Награды: 1
Статус: Вышел в реал
| Розумію вас, бо я сама пошуки вела в інтернеті не так давно, тому вирішила відписатися та проконсультувати вас. Це дуже вдала ідея – купляти нижню білизну, одяг, взуття та аксесуари на сторінках онлайн магазинів. Можна не виходячи з дому уважно усе продивитися, а вже потім оформити замовлення ось тут https://shelovesit.com.ua/ і мені сподобався розділ з новими моделями, а також вирішила для економії грошей заглянути у розпродаж. Не соромтеся консультуватися із менеджером, людина підкаже, на що саме звернути треба увагу і тому, я не змогла пройти повз повідомлення, вирішила відписатися та проконсультувати вас з цього приводу, бо питання актуальне для багатьох.
|
|
| |