[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Спіруліна від Здорово — варто брати?
alinashev21Дата: Вторник, Сегодня, 07:04 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 1
Новорожденный
Награды: 0
Статус: Вышел в реал
Привіт усім. Хтось пробував спіруліну саме від магазину Здорово? Дивлюся на їхній сайт — ціна нормальна, але не розумію чи взагалі спіруліна якісний продукт чи просто маркетинг. Вже місяць думаю чи замовляти.
[ (UA) ]

oleh-shevchenkoДата: Вторник, Сегодня, 07:14 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 2
Новорожденный
Я брав десь три місяці тому, упаковку на 250 грам. Чесно — результат відчув приблизно через 2,5 тижні. Менше втомлювався, сон став спокійнішим. Але треба розуміти, що це не ліки — ефект накопичувальний. Якщо очікуєш миттєвого результату, розчаруєшся.
[ (UA) ]

alinashev21Дата: Вторник, Сегодня, 07:17 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 3
Новорожденный
А ви приймали курсом чи постійно? І по скільки таблеток на день? Бо на сайті написано одне дозування, але я читала що деякі беруть більше.
[ (UA) ]

oleh-shevchenkoДата: Вторник, Сегодня, 07:30 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 4
Новорожденный
Я дотримувався курсу того що вказано на упаковці — не перевищувати 7 грам на день (4 таблетки 1 грам) тому пив тричі на день по 4 таблетки. Не раджу самостійно збільшувати дозу, особливо якщо є проблеми зі щитовидкою — спіруліна містить йод, це треба враховувати.
[ (UA) ]

alinashev21Дата: Вторник, Сегодня, 07:33 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 5
Новорожденный
Зрозуміла, дякую. То ви купували спіруліну таблетовану як тут https://zdorovoshop.com/superfud/spirulina-tabletirovannaya-zdorovo-shop?
[ (UA) ]

oleh-shevchenkoДата: Вторник, Сегодня, 07:35 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 6
Новорожденный
Так. Купував у Здорово
[ (UA) ]

alinashev21Дата: Вторник, Сегодня, 07:48 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 7
Новорожденный
Дякую)
[ (UA) ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: