Страйкбольный пистолет
|
|
ira19840 | Дата: Пятница, конец рабочей недели, 29 Октября 2021, 13:00 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 1
|
Местный житель
Награды: 0
Статус: Вышел в реал
| Подарила мужу страйкбольный пистолет, заказывала его на этом сайте https://warkit.com.ua/airsoft/pistoleti, очень хорошее качество и цена, муж остался доволен моим выбором, говорит, удобный и отлично подходит для игры.
|
|
| |
lizza_545 | Дата: Пятница, конец рабочей недели, 02 Августа 2024, 12:31 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 2
|
Новорожденный
| Привіт усім!
Недавно стикнулася з питанням, що подарувати коханому на його день народження. Він у мене затятий гравець у страйкбол, але грає переважно автоматами. Подумала подарувати йому ще пістолет)) Знайшла цікавий сайт з великим вибором різних страйкбольних пістолетів, і беретта, і глок, і кольт, все короче є, дівчатам незрозумілі слова https://agressor.com.ua/c479778-pistolety.html
Довго обирала, але замовила одну з моделей. Скажу чесно, вибір був важкий, але чат гпт допоміг мені порівняти характеристики моделей. Сподіваюся, йому сподобається і він буде задоволений)). Хтось ще купував тут? Поділіться враженнями, цікаво було б почути ваші історії!
|
|
| |
lizza_545 | Дата: Пятница, конец рабочей недели, 02 Августа 2024, 12:32 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 3
|
Новорожденный
| Привіт усім!
Недавно стикнулася з питанням, що подарувати коханому на його день народження. Він у мене затятий гравець у страйкбол, але грає переважно автоматами. Подумала подарувати йому ще пістолет)) Знайшла цікавий сайт з великим вибором різних страйкбольних пістолетів, і беретта, і глок, і кольт, все короче є, дівчатам незрозумілі слова
Довго обирала, але замовила одну з моделей. Скажу чесно, вибір був важкий, але чат гпт допоміг мені порівняти характеристики моделей. Сподіваюся, йому сподобається і він буде задоволений)). Хтось ще купував тут? Поділіться враженнями, цікаво було б почути ваші історії!
|
|
| |