[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Измаильский ФОРУМ » Беседка (обо всем на свете) » Бытовые советы » Які краще купити жалюзі на пластикові вікна?
Які краще купити жалюзі на пластикові вікна?
AnnyGДата: Среда, 03 Марта 2021, 12:52 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 1
Новорожденный
Группа: Пользователи
Сообщений: 16
Награды: 0
Статус: Вышел в реал
Порадьте, які купити жалюзі на пластикові вікна — тип,з якого матеріалу виготовлені? Горизонтальні чи вертикальні, може рулонні? Який матеріал надійніший, простіший у догляді — алюміній, пластик, дерево чи тканина?

Сообщение отредактировал AnnyG - Среда, 03 Марта 2021, 12:52
[ (UA) ]
 

GhontsAlДата: Среда, 03 Марта 2021, 13:00 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 2
Новорожденный
Группа: Пользователи
Сообщений: 15
Награды: 0
Статус: Вышел в реал
Тут детально описані типита матеріали виготовлення жалюзі на пластикові вікна — https://www.pobuduy.com/zhaliuz....y-vybir

На перший погляд здається що це питання нескладне: подзвонив по телефону, прийшов майстер, сказав що вам потрібно, вимірював і все ... Але
рідко хтось добре розбирається в цьому питанні. Спробую пояснити що до чого.

Зайшовши на сайтбудь-якої фірми, яка займається декором вікон, ви неодмінно побачите велику кількість жалюзі, штор-жалюзі різних форм і кольорів. Не слід сподіватися на допомогу, а точніше на професійну відповідь менеджера компанії. Здебільшого вони продають і радять лише ті товари, які їм сказали продавати, і які мають високу ціну. Можливо, це добре, але є один мінус — а чи дійсно підходить цей виріб в даному випадку? Спробую пояснити де використовуються жалюзі, а також їх призначення.

Першими і найбільшпоширеними є горизонтальні жалюзі. Їх виготовляють з алюмінієвих або пластикових смужок, покритих спеціальною фарбою. Вони бувають різного кольору, фактури і розмірів.Горизонтальні жалюзіможна вважати найбільш дешевими, але не найгіршими. Сучасні технології дозволяють виготовляти горизонтальні жалюзі неймовірної краси.Матеріалом длявиготовлення горизонтальних жалюзі може бути не тільки алюміній, але і пластик, метал, дерево спеціальних порід, бамбук, а також існують VІP жалюзі зі шкіри та тканини.

Жалюзі можна кріпити як завгодно — на вікно або стіну. Коли ж ви хочете візуально збільшити своє приміщення, або у вас на підвіконні стоять квіти, раджу звернути увагу на систему Venus. Цей тип жалюзі дозволяє кріпити безпосередньо на склопакет, при цьому створюється враження, що вікно і жалюзі одне ціле. До того ж Venus має різні типи управління, це може бути тільки один ланцюжок, або ж стандартний механізм зі шнурком і тростиною. Такі жалюзі встановлюють перш за все в приміщеннях, де потрібна санітарія, а також часто на кухнях, лоджіях і балконах, проте завдяки великій палітрі кольорів ці жалюзі можна ставити і в кімнатах, комбінуючи їх з легкими гардинами.

Якщо ви власник солідногоофісу і для інтер'єру вам необхідна витонченість, краса, і суворість, то найкраще зупинити свій вибір на дерев'яних жалюзі або на VІP жалюзі зі шкіри.Що стосуєтьсявертикальних жалюзі, то тут все простіше, адже всі ми звикли бачити їх мало не в кожному офісі, громадському закладі ... Але розглянемо їх детальніше.

Тканина, яка використовується для виготовлення вертикальних жалюзі, буває двох стандартних розмірів: "вузька" — 89 мм і "широка" — 127 мм.Вибір ширини тканинизалежить від розміру вікна. Якщо ширина вікна до 1.2 м, то краще зупинити свій
вибір на "вузькій", однак якщо ж ширина вікна більше 1.5 м, то звичайно краще зосередитися на "широкій". Це лише порада. В кінці кінців ви можете вибрати будь-яку тканину, проте потім може скластися враження що "вузька" тканина на великих вікнах буде рябіти, і навпаки "широка" на маленьких вікнах буде виглядати, скажімо, не дуже витончено.

Для матеріалу використовується тканина, яка захищена від впливу сонція та вологи. Використовують різнокольоровий пластик, метал і дерево. Щодо останнього, то це маленькі підібрані дощечки дерева, переплетені між собою тканиною і мають чудовий вигляд.Рулонні штори, тканинніролети, рол штори або просто рулони. Найулюбленіший засіб захисту і декору вікон, їх замовляють найчастіше. Запитаєте чому? А тому що кількість тканин, представлених вам для вибору, просто вражає, а різноманіття фактур і кольорів дозволяє підібрати тканину під будь-який інтер'єр.

До речі використання рулонних жалюзі допоможе вам зберегти тепло або холод в квартирі, тому що в опущеному стані рулонні штори закривають склопакет. Тому, якщо у вас стоять кондиціонери, то використання рулонних штор заощадить споживання електроенергії.За конструкцією: євідкритого і закритого типу.Рулонні штори відкритоготипу характеризуються тим, що тканина намотується на вал в рулоні, і ви бачите її малюнок і фактуру. У той час як рулонні штори закритого типу мають таку ж конструкцію, однак сам вал з тканиною закривається спеціальним коробом. До того ж в комплект входять спеціальні напрямні, які роблять вікно і рулонні штори єдиним цілим.

Колір короба може мати різні відтінки. Щодо використання, то тут ареал починається від балконів і лоджій та закінчується офісами і медичними установами.

Римські штори - церізновид декору вікон, які складаються з будь-якої тканини, яка використовується для пошиття штор, і спеціального карниза, який збирає тканину в складки або в рулон. Застосовують їх на будь-яких вікнах. Існує проблема з
вікнами які мають велику висоту, оскільки римські штори збираються в складки, і закривають лише 1/3 вікна, таке зазвичай подобається не кожному. Але якщо у Вас стандартні вікна, то для хвилювань немає причин. Плюсом римських штор є те, що тканину ви можете вибрати самостійно де б то не було, а потім принести її для виготовлення римських штор.Римські штори виготовляютяк з тканини, так і з бамбукових матів з чудовою природною фактурою.Панельні або японськіштори застосовують в просторих приміщеннях. Вони складаються з карниза і спеціальних планок, які їздять по ньому. Тканина для цього типу штор і для рулонних штор однакова. Найчастіше тканинні панельні штори роблять аж до самої підлоги.


Сообщение отредактировал GhontsAl - Среда, 03 Марта 2021, 13:09
[ (UA) ]
 

Измаильский ФОРУМ » Беседка (обо всем на свете) » Бытовые советы » Які краще купити жалюзі на пластикові вікна?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: