[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Переваги Lost Vape Ursa Nano
MikoДата: Вторник, 10 Сентября 2024, 11:34 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 1
Посвященный Измаил-Online
Награды: 0
Статус: Вышел в реал
Вирішив оновити свій вейп і натрапив на модель Lost Vape Ursa Nano. Відгуки позитивні, але я хочу переконатися, що це дійсно вдалий варіант. Мене цікавить, як довго працює батарея і чи зручно носити її з собою? Які плюси і мінуси ви можете назвати? Можливо, є якісь альтернативи в тому ж ціновому сегменті? І, найголовніше, де краще придбати цей пристрій?
[ (UA) ]

AnacondaДата: Вторник, 10 Сентября 2024, 12:10 |Как добавить фото в сообщение| Сообщение # 2
Посвященный Измаил-Online
Награды: 0
Статус: Вышел в реал
Я також нещодавно задумався про новий под і зупинився на Ursa Nano. Чесно кажучи, це один з найкращих варіантів, які я пробував. Мені подобається його компактність — всього 36 грамів, тому носити з собою дуже зручно. Заряд тримає цілий день, і навіть після активного використання не доводиться часто заряджати. А заряджається він швидко, всього за півгодини через USB Type-C. Найбільший плюс для мене — це універсальні картриджі на 2.5 мл, які підходять до всієї лінійки Lost Vape. Окрім цього, картриджі дуже легко замінювати, а вибір опорів дозволяє налаштувати девайс під себе. Якщо ти плануєш купити лост вейп урса нано https://vapeme.com.ua/lost-vape-ursa-nano/ можу радити Vapeme. Це магазин, який пропонує лише оригінальну продукцію. Я замовляв там кілька разів, і завжди отримував товар вчасно та в хорошій якості. Плюс у них є хороші акції, тому можна ще й зекономити.
[ (UA) ]

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: